Behöver dina gamla behållare en uppfräschning?

Byt ut eller uppdatera dina gamla behållare mot moderna, snygga och säkra alternativ från PWS!

  • Snyggare: Ge din omgivning ett lyft med stilrena behållare.
  • Luktar mindre: Slipp obehagliga lukter med våra effektiva lösningar.
  • Bättre för renhållningspersonalen: Effektiv hantering som underlättar tömningen och uppfyller höga säkerhetskrav (EN 13071).
  • Sparar in på markarbete och installation: Effektiva lösningar som minskar kostnaderna för exempelvis markarbete och installation.
Före
Efter
Före
Efter
Vi erbjuder flera moderniseringslösningar för att uppgradera dina äldre behållare till både snyggare och säkrare alternativ:

 

Luowia - Snabb och enkel installation med nytt topplock med vald inkastlucka, nytt lyftsystem, ny lyftsäck eller lyftbehållare.

Är du medveten om att från och med den 1 januari 2027 kommer sortering av förpackningar vara obligatorisk?

Istället för att enbart renovera behållarna för matavfall och restavfall, bör du överväga att lägga till fler fraktioner. Blok2-behållaren kan delas upp så att det får plats med full sortering, och tar upp minimalt med plats för detta ändamål.

 

Istället för bara att uppdatera behållarna för matavfall och restavfall, bör du fundera på att inkludera fler sorteringsmöjligheter. Blok2 är uppbyggd med moduler, där varje modul kan hantera hela sex fraktioner. Genom att dela upp Blok2-behållaren kan du säkerställa att det finns tillräckligt med utrymme för fullständig sortering, samtidigt som den tar upp minimal plats.

På bilden nedan ser du ett exempel med 4 moduler och åtta fraktioner (en modul med en fraktion, två moduler med två fraktioner och en modul med tre fraktioner.)

Blok2 - Byt behållarna till full sortering med åtta avfallsfraktioner uppdelat i moduler! En modul kan delas upp i hela sex fraktioner.

Jag vill bli kontaktad angående renovering!

Offertförfrågan

Läs mer om Luowia
Läs mer om Blok2