PureColour® Grey of the day

Ett miljöansvar skapar inte bara en - utan flera nyanser av grått

Vi är stoltare än någonsin över att nyanserna på kärlen varierar. Varje dag en ny grå färg. Det är skillnaden som gör skillnad. Den synliga variationen är ett bevis på en hållbar produktion med 100% återvinning.

 

Grey of the day är bevis på återvinning

 

Från början tillverkade vi våra avfallskärl med helt ny plast. Små mängder färg gav kärlen exakt den kulör som motsvarade vår färgkod.

Idag tillverkar vi avfallskärl av 100% återvunnen plast som behåller färger från tidigare infärgning. Det kräver mer färgtillsatser för att ge kärlen rätt färg. Kärlen återvinns flera gånger. För varje gång måste tillsatserna ökas för att återskapa rätt färg.

Men nu vet vi att kärlen kan återvinnas 10 gånger utan kvalitetsförsämring men det kräver en ren livscykel utan färgtillsatser. Med noll tillsatser och noggrann sortering, så blir våra kärl fortsatt gråa.

 

PURECOLOUR® Grey of the day håller plasten ren för att återvinnas i flera generationer framöver.

• 100% återvunna kärl

• Inga tillsatser

• Kärlen kan återvinnas minst 10 gånger

 

>> Broschyr Pure Colour

 

 

 

 

WIN-WIN FÖR BÅDE DIG OCH MILJÖN

Genom att använda mörkgrå behållare i kombination med färgade lock eller Clips kan du förenkla hantering av kärl, optimera lagring och minska kostnaderna. Clips monteras på enkelt sätt och finns i ett flertal färger såsom den nordiska standarden för fraktionsfärg.

Jag vill se fler exempel på Clips