Källsortering på publika platser - enklare, renare, effektivare!

Skräpsortering på språng!

Källsortering är mer än bara avfallshantering; det är en resurs. Vi tror att det snart blir rutin att sortera även när vi är ute på stan. PWS erbjuder flera lösningar för sortering av avfall på publika platser.

När det kommer till regler är det viktigt att notera att avfallsförordningen ställer tydliga krav. Att blanda skräp strider inte bara mot vårt miljöansvar utan är även olagligt enligt svensk lag.

I vårt sortiment finns genomtänkta, hållbara avfallslösningar för olika fraktioner, perfekta för källsortering på offentliga platser.

Bottentömmande behållare

Effektiv avfallshantering på platser med många människor är avgörande. Bottentömmande behållare för publik sortering gör det enkelt för allmänheten att snabbt och korrekt sortera sitt avfall, vilket minskar nedskräpning och främjar återvinning. Genom att använda dessa behållare kan kommuner och andra organisationer skapa renare och mer hållbara offentliga miljöer.

Papperskorgar publika platser

Utforska vårt omfattande sortiment av papperskorgar för offentliga platser och skapa en prydlig, enkel och pedagogisk källsortering överallt. Våra produkter är designade för att bidra till renlighet och ordning i alla miljöer. Med olika material och volymer från 30 till 1000 liter finns det något som passar just dina behov.

Vi erbjuder flera varianter, inklusive hängande, fristående och papperskorgar med lyftkrokar, vilket gör dem perfekta även för tillfällig källsortering vid event och festivaler.

Kärlskåp

PWS erbjuder flexibla och anpassningsbara kärlskåp som är skräddarsydda för källsortering på publika platser som torg, badstränder och parker. Våra kärlskåp utgör diskreta och praktiska skal för avfallskärl som smälter väl in i utomhusmiljön.

Våra system förser dig med en organiserad och prydlig förvaring av avfall, med tydlig märkning som uppmuntrar till källsortering. De är lättanpassade och enkla att komplettera vid behov för att skapa ett effektivt källsorteringssystem.

Service

PWS erbjuder både distribution och installation av kärlgarage av vårt kompetenta serviceteam, samt skräddarsydda serviceavtal för avfallssystem. Genom noggranna årliga kontroller och detaljerade statusrapporter, säkerställer vi att era system fungerar optimalt med en förlängd livslängd.

Med vårt starka fokus på kvalitet och service kan ni vara trygga i vetskapen att både installationer och löpande underhåll av avfallssystem utförs på ett professionellt och effektivt sätt.