PWS STÖTTAR TEAM RYNKEBY

GULDSPONSOR FÖR TEAM RYNKEBY

Sedan många år tillbaka har PWS kontinuerligt stöttat Team Rynkeby som en stolt guldsponsor. Vi vill göra verklig skillnad för barn med kritiska sjukdomar.

 

ELVA CYKLISTER, EN RESA TILL PARIS

Team Rynkeby tog sin början i Danmark år 2002 när elva cykelentusiaster beslutade sig för att ge sig av till Paris för att bevittna avslutningen av den prestigefyllda cykeltävlingen "Tour de France". Dessa cyklister, med kopplingar till Rynkeby Foods, lyckades inte bara rekrytera företaget som sponsor utan skänkte även överskottet till barncanceravdelningen vid Odense Universitetshospital.

Denna händelse markerade starten på en årligen återkommande tradition som har spridit sig över Norden och vuxit till 62 lag med cirka 2000 engagerade motionscyklister och 550 dedikerade funktionärer. Cyklister från Sverige och åtta andra länder blir noga utvalda bland tusentals ansökningar via Team Rynkebys hemsida. Dessa utvalda individer förbinder sig inte bara att cykla imponerande 1200 km till Paris utan även att aktivt arbeta för att samla in medel till projektet.

 

VI STÖDJER KRITISKT SJUKA BARN

I Sverige stöder Team Rynkeby två betydelsefulla organisationer: Barncancerfonden och Barnhjärnfonden. På PWS är vi djupt engagerade i att göra skillnad och är stolta över att sponsra Team Rynkeby i både Sverige och Danmark.

 

Läs mer om Team Rynkeby och deras inspirerande arbete på deras webbsida.