Nyheter från PWS

Ännu fler kärl redo för leverans i Smedjebacken!

30.05.2024

 

Vi har nyligen monterat 192 stycken 660 liters Quattro Select-kärl och tidigare slutfört 12 000 stycken 370 liters fyrfackskärl. Vår målsättning är att säkerställa att samtliga kärl är på plats hos abonnenterna i Smedjebacken kommun innan midsommar.

På PWS strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa produkter på det mest effektiva sättet. Med vår breda erfarenhet och moderna IT-teknik kan vi optimera distributionsprocessen och säkerställa korrekthet i varje steg. Genom ett nära samarbete med våra uppdragsgivare möjliggör vi smidiga leveranser och integrerar kärlens RFID-teknik i deras affärssystem, vilket ger värdefull data och fullständig kontroll över processen.

Förutom att leverera nya kärl, tar vi ansvar för återvinningen av cirka 6000 gamla kärl i storlekarna 190-240L. Dessa återvinns och omvandlas till nya kärl, som en del av vår övergripande strategi för att främja hållbarhet och minska avfallsmängderna. Hittills har vi framgångsrikt återvunnit över fyra miljoner kärl och använt dem som material i vår produktion.

Utforska våra tidigare projekt och läs om våra nöjda kunder här