Nyheter från PWS

RPC Group nya ägare till ESE/PWS

06.02.2017

Det är med stor glädje vi idag informerar er om förändringar inom ESE-gruppen, som PWS är en del av.

Försäljningen av ESE-gruppen till RPC Group trädde i kraft den 31 december 2016 och har slutförts den 31 januari 2017.

RPC Group är ett ledande design- och ingenjörsföretag, som tillverkar förpackningar samt utvalda produkter inom plastindustrin, med en årlig omsättning på mer än €3,2 miljarder. Koncernen har 28 innovationscentra, över 150 verksamheter i 31 länder och sysselsätter fler än 20 000 personer. Företaget är ett av de största som arbetar med plastförädling i Europa och verksamheten omfattar formgjutning, varmformning, formblåsning och rotationsgjutning.

ESE kommer att fortsätta att fungera som en enskild enhet under RPC Promens Division.

För våra kunder innebär detta att relationerna med PWS fortsätter som tidigare. Vi hoppas kunna erbjuda en ännu bättre prestation framöver, som ett resultat av att vi nu tillhör en stark och dynamisk industriell grupp med global erfarenhet och innovationskraft.

Under 2016 har ESE investerat i utökad produktionskapacitet samt i formsprutningsverktyg för produktion av unika och hållbara produkter för tillfällig lagring av avfall och återvinningsbart material. Vårt mål är att fortsätta den positiva utveckling vi har haft under de senaste åren och att expandera vår verksamhet genom att vidareutveckla produkter, utbud och marknader.

Samtidigt ser vi fram mot att fortsätta samarbetet med er samt att utveckla våra relationer.

Om ni har några frågor ber vi er kontakta Dan Håkansson, VD PWS Nordic AB.

dan.hakansson@pwsab.se

+46 70 692 65 05